lørdag den 5. april 2014

Bulgur salat

Med bagte grøntsager.

En salat som passer til det meste kød, vi fik frikadeller til:0)

Opskrift til en stor skål:

1 Squash
1 Aurbegiene
10 cherry tomater
6 store championg
salt
peber
spidskommen
frisk hakket rosmarin
olivenolie
3 spsk sesamfrø
4 dl kogt bulgur
frisk hakket persille

Alle grøntsagerne renses og skæres i grove stykker, kommes i et ovenfast fad sammen med oliven olie, salt, peber, rosmarin og spidskommen, bages ved 250 grader i 30 min, så de får lidt farve.

Derefter blades den kogte bulgur med sesamfrø, frisk hakket persille og de bagte grøntsager.

Den kan selvfølgelig varieres med de grøntsager man har lyst til.






God fornøjelse og dejlig søndag til jer alle....... min står på tøse tur nord på, skal op og se en masse dygtige blomsterdekoratøre, spændende!!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...