lørdag den 22. marts 2014

Pasta/grøntsags ret

Denne pasta ret laver vi ofte til laks eller kylling, og kan varieres med de grøntsager man kan lide.

Opskrift til stort ovenfast fad:

Fint hakkede frisk chili
Lime, skal og saft
2 fed hvidløg
1 stor rød peberfrugt
1 brocoli hovede
1 squash
frisk rosmarin
1 mornye sauce
salt og peber
400 g pasta
revet ost

Grøntsagerne renses og skæres i grove stykker, svitses i lidt olie, i en vok sammen med lime skal, saft, presset hvidløg, og smages til med salt og peber.
Pastaen koges den halve kogetid og lægges i det ovenfaste fad. Når grøntsagerne er blevet svitsede (skal stadig have lidt bid) kommes de i fadet med pastaen. mornye sauce hældes over hvorefter der drysses revet ost over.
Sættes i ovnen ved 180 grader i ca 25-30 min.








Den er også god at varme op dagen efter eller at have med kold i madpakken sammen med et stykke groft brød.

Rigtig god fornøjelse og dejlig søndag til jer.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...