søndag den 30. juni 2013

Instagram // no: 5

  

 


 



Instagram glimt fra den sidste tid, du kan også følge med


En hektisk tid

er vist hvad man kan kalde de sidste par måneder, der har været så meget at se til.
Der har været meget arbejde i form af masser, af mærkedag, så som morsdag, farsdag og den sidste uges studenter, så der er blevet pakket roser ind i stakkevis.
De weekender hvor jeg ikke har arbejdet, har vi været inviteret til bryllup, jubilæums fest, vi har haft familie besøg da Ida fyldt tre og så har vi været ude at rejse, en uge på Mallorca, SÅ SKØNT og meget tiltrængt.
Der næst har der været afslutning i børnehave, sommerfest, møde med nye klasse kammerater osv

Så det er derfor der lige pt er så stille på bloggen, der mangler simpelthen flere timer i døgnet.... og så priotere jeg unger og mand. Hvis der er gode aftner (altså de lune og sommerlige, uden regn og blæst) så er jeg i haven, den sæson er så kort, så den skal bare nydes.





Fortsat god aften derude og lover flere indlæg indefor nærmest fremtid:0)


søndag den 2. juni 2013

For/imod legeaftaler.....

Nu har vi som sagt lillesøster Ida på 3 år og storebror Mikkel på 6 år og syntes det kan være svært, at finde ud af hvor meget ungerne skal have lov til at, have lege aftaler.

Ved ikke med jer, men vores unger er trætte når de har været i børnehave fra kl 8- 15/16 tiden og så er det svært at rumme legekammerater enten her eller ude....... Hvis Mikkel leger med nogle fra børnehaven er det som oftest i weekenden, men da vil vi jo også gerne være sammen, har i nogle lege aftale regler?
Syntes det kan være svært at nå i hverdagen. Ida er ikke begyndt at have lege aftaler endnu, syntes det er for tidligt.

Føler nogle gange, det for nogle børn/forældre bare er et spørgsmål om at have så mange lege aftaler som muligt, eller er det bare mig, som har den opfattelse?



Rigtig dejlig søndag aften derude:0)

lørdag den 1. juni 2013

A og B

Hvad er du A eller B?
Her i huset er halv af hver, ja to A mennesker og to B mennesker og det kan ind imellem godt give lidt udfordringer......
Kristian og Ida pigen er helt klart B menneske, elsker at sove længe og har svært ved at gå til ro om aften, Ida roder rundt og skal tvinges til at slappe af sidst på dagen. Kristian liver totalt op kl  22, det er det perfekte tidspunkt at se film eller arbejde ved computeren han har total go energi....... det er der vi andre sidder med tændstikker i øjenlågene for at holde os vågene, hvis vi da ikke allerede er fladet i søvn på sofaen!

Men om morgen vågner mit og Mikkels inder ur kl 6.30 og da er vi friske og klar til dagen. Elsker de stille morgen hvor det er weekend og man kan sidde og nyde en kop kaffe på terassen i ro og mag...... og resten af huset kommer op lidt efter lidt. Det er der jeg tænker tanker, laver små gøremål, sætter vaske maskinen igang, blogger, lægger vaske tøj sammen, bager boller....... der har jeg enerig og utrolig hvad der kan udrettes på få timer!!



Jeg er glad for, at jeg er A menneske, for det er ikke altid nemt, at være B menneske i dette samfund, det er i hvert fald ikke indrettet til det..... det er svært, at stå op kl 6.30, når man først kan falde til ro og sove kl 01.00.
I de weekender hvor vi har mulighed for det, er det vigtigt at de to B mennesker sover længe, så de får indhentet det forsømte søvn.
Hvad med jer er I A eller B mennesker? og giver det udfordringer i jeres hverdag?

Rigtig dejlig søndag til alle!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...