søndag den 28. april 2013

Et svært valg

Vores "lille" dreng, Mikkel skal start i skole efter sommerferien ( moderen fatter ikke, hvor den tid er blevet af ) og i weekenden var vi ude at finde SKOLETASKEN, men pyha der var mange valg muligheder og overvejelser: størrelse, farver, vægt (syntes mange af dem er meget tunge), pasform osv..... men det gik rigtig, rigtig godt, havde en meget fornuftig og tålmodig Mikkel med!!






Valget faldt på denne fiiinnne Jeva!


Tasken er ikke særlig tung, har gode puder i ryggen så den støtter godt, den er i top (efter Mikkels vurdering) hvad angår diverse rum, der er idræts pose/taske klikket på, som nemt kan tages af og på, lynlåsene er gode kraftige og nemme at lyne op og i, den er neutral...... altså uden alt for meget "gejl", hvilket jeg godt kan lide:0)
Mikkel er pave stolt, den er allerede blevet pakket mange gange!!

Hvad med jer har I været på skoletaske jagt, og fundet den rette??

Skriv endelig en kommentar, bliver så glad!!


fredag den 26. april 2013

Give away, stof, knapper og bånd

Nu er det tid til at skyde endnu en give away i gang, og denne gange er det for dem som godt kan lide stof, knapper og bånd, ligesom mig:0)

Har ryddet ud i sy rummet og fundet stor og små stykker stof, både ny + genbrug, der er lækkert bånd, noget fra Medusa og knapper i mange farver...... kunne du tænke dig at få fingerne i disse sager, så skynd dig at deltag!!

Følgende regler gælder:

1 lod for kommentar nedenfor + blive bloglovin læser
(klik nedenfor)

2 lodder for kommentar + bloglovin læser + dele min give away på din blog.

Skriv hvor mange lodder du deltager med.



Jeg trækker en vinder søndag d. 19 maj.

Bloglovin klik her

Instagram // no:3





Hvis du har lyst til at følge med på instsgram

tirsdag den 23. april 2013

Status...

To måneder er ved at være gået, siden jeg sprang ud i denne nye verden, som blogger og det er tid til at gøre status!!

61 indlæg er det blevet til og jeg syntes jeg er ved at finde min rette hylde og glædes over, at jeg allerede har mange dejlige læsere, som følger med, tak for det, det betyder rigtig meget for mig!! 

Lige i starten syntes jeg, at jeg skulle skrive om alt muligt og anstrengte mig meget..... (det gør jeg stadig), men stresser ikke over hvad jeg nu skal skrive om i morgen..... tingene kommer når de kommer, og hvis de bare føles rigtige for mig, gør de sikkert også for jer!! Det bliver bedst hvis det kommer spontant lige fra hjertet:0)



Tak til alle jer andre bloggere, som er med til at inspirere og give min hverdag indspark, det er bare så fedt at være en del af, TAK!!
Rigtig dejlig solskins dag i blogland!!
Skriv endelig en kommentar, bliver endnu mere glad:0)

mandag den 22. april 2013

En bryllups gave

Tager ofte denne smukke glas kande frem, som er en bryllups gave  fra min faster og onkel..... den er helt fantastisk efter min mening og så nem at pynte op, der skal ikke mange blomster til, for den er smuk i sig selv.
Her er der blot en gren fra haven og en orkide ranke, mere skal der ikke til!!

Nyder at tage ting frem, som bringer gode minder....denne her fremkalder utrolig dejlige minder fra en helt fantastisk dag!!




Rigtig dejlig dag til jer!!


søndag den 21. april 2013

Vinderen er fundet!!

Nu har jeg fundet en vinder af min første Give away og jeg er meget glad for alle jer som har deltaget, det er bare fedt!!

Den heldige vinder er: Klik her, send mig en mail med navn og adresse, så sender jeg fluks gaven af sted til dig:0)







STORT TILLYKKE!!

lørdag den 20. april 2013

Romantik i luften...

Efter en veloverstået hektisk arbejds dag, kan jeg konkludere...... der er romantik i luften!!
Foråret er kommet og mænd skal have ros, masser af ros....der er mange kvinder som er blevet forkælet i dag!! De har indkøbt blomster, skønne buketter og især roser i dag, hold nu op.... det kan mærkes, at solen kommer frem og humøret stiger, HERLIGT!!!

Ret skal være ret, når de har fortjent klap på skulderen, skal de have det og ikke mindst vide det.... godt gået mænd:0)





Hvad med dig er du en af de forkælede??
Rigtig god weekend til alle.

fredag den 19. april 2013

Sensitivt barn...

Lige om snart starter vores "lille" pige i børnehave og uuhhh jeg gruer for det, men krydser alt hvad krydses kan, for at det skal gå godt og let. 
Nu sidder der sikket nogle derude, som tænker......ja ja det er da ikke så slemt og nu ikke så bekymret. Men vores Ida er et sensitivt barn på mange områder, hun har det svært med nye mennesker, nye steder og høje lyde, så det bliver lidt af en udfordring. Hendes vuggestue start var en meget hård oplevelse både for hende og os (især mig), hun var meget ked af at blive afleveret og være der i lang tid. Hun var en lille sart blomst som lille, der græd meget og hurtig blev overstimuleret af lyd og lys.

Nu hvor børnehave starten nærmer sig, kommer alle minder og oplevelser frem fra dengang og jeg får en klump i maven. Skal vi nu igennem en hård tid igen.

Er der nogle af jer som kender til det der med sensitive børn og har nogle erfaringer med børnehave opstart??

Hun er blevet en lille stærk pige og jeg ved selvfølgelig at det nok skal gå, meeen når man ser hende nu, kramme bedste vennerne Isabella og Sacha, grine og lege det bedste hun har lært og føler sig tryg..... ja så kan jeg godt føle mig lidt ond, sådan at tage hende væk fra alt det trygge!!

Det er jo en del af livet og det vil hun møde hele livet igennem........og vi skal hjælpe hende godt på vej og støtte og vise hende, at det er ok, at være den hun er. 
Men må godt have lov, at bekymre mig lidt ik:0)



Rigtig god weekend til jer der ude i blogland.
Skriv endelig en kommentar, vil gerne høre din mening.


torsdag den 18. april 2013

Et inspirende menneske

Har i sidste uge været med mit arbejde til et fordrag med Lars Mogensen, om hvordan man tackler konflikter og om , at tage ansvar for sit eget liv og den kontakt man har med andre mennesker..... en af hans pointer er at: "du er selv nød til at mærke hvad der er vigtigt i dit liv/hvad gør dig glad og fortælle andre hvad du har brug for, ellers ved de det jo ikke" (han forklarede det selvfølgelig meget mere smart end mig).
Det var vildt spændende og meget at lære, både i forhold til mand, børn, kollegaer og ja alle de mennesker som er i ens liv.

Var bare nød til at købe hans bog med hjem, og er allerede godt i gang med den. Jeg er et socialt mennesker og for mig er det vigtigt, at lære, lytte og opleve af andre mennesker...... denne bog kan varmt anbefaldes, hvis du vil lære noget om dig selv og de mennesker du har i dit liv.



  


Klik ind HER på hans hjemmeside, hvor du kan finde foredrag, kurser og bøger.
Dette indlæg er ikke sponsoret. Det er blot min begrejsting over et kanon fordrag, som kan anbefaldes.


onsdag den 17. april 2013

Give Away, sidste chance!!

Har besluttet at afslutte min første Give Away, selvom det egentlig først skulle ske ved 30 faste læsere.... det er åbenbart ikke så let (og hvis jeg pluser fastelæser og bloglovin er der næsten 30.....med lidt god vilje!!), meeen du kan nå det endnu, så skynd dig at ligge en kommentar og meld dig som fast læser eller følg mig på bloglovin og du er med!!( er MEGET glad for jer som allerede er med!! TAK)

Trækker en vinder søndag d. 21/4.

SKYND DIG AT DELTAGE LIGE   H E R


Nu er det nu!!!

Som tidligere nævnt her på bloggen, skulle der andre boller på suppen, da der er Mallorca tur/bikini forude!!
Der skulle siges NEJ TAK til sukker, hvidt brød.....søde/fede sager.... er det gået så godt, ikke helt. Men nu har jeg de sidste dag fulgt en helt fantastisk app ShapeUp, som holder styr på mit kalorie indtag (hvis man husker at taste alt ind, hvilket jeg selvfølgelig gør:0)) det er nemt, for telefonen har jeg jo lige ved hånden.
De sidste dage har jeg levet for 1250 kalorier om dagen, og pyha det er lidt hårdt, har været sulten, irritabel uden mit sukker "stof" og fundet ud af at brød/pasta/ris er "dyrt" i kalorier, så der er ikke meget plads til det!!!





Klik ind på ShapeUp lige HER, måske det er noget for dig, kan varmt anbefaldes!!

mandag den 15. april 2013

Baby sengetøj

Lige nu er der udsalg på baby sengetøj i min lille Amio butik, trænger til at få rydtet lidt ud, så jeg kan få lavet noget nyt:0)
Kig endelig forbi, måske der en noget din lille guldklump kan bruge, eller måske du mangler en barselsgave.

Før 179,- Nu 149,-



søndag den 14. april 2013

Mad, mad, mad....

Og andre weekend glimt......
Vi har haft dejlige venner på besøg i weekenden og der blev hygget med lækker mad.
Ungerne har været på fisketur med mormor og morfar (Mikkel fangede en regnbue ørreder, MEGET stolt stor dreng:0)), vi har cyklet tur, slappet af og kigget lidt i haven.
Lidt glimt fra en dejlig weekend:0)






I morgen starter hverdagen atter engang, har virkelig nydt denne uges ferie, med tid, snak, leg og hinanden.
Skriv endelig en kommentar, bliver så glad..... og husk at melde dig på Bloglovin (ikonet uden til højre)så du stadig kan følge med!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...